Tips voor strak bikinilijf zonder Cellulite van Dr. Murad. [for fashion]

Dr Murad Tips

Dr. Murad heef een paar tips voor strak bikinilijf zonder cellulite

 

Cellulite ontstaat doordat in een verzwakte huid je bindweefsel ’t vet niet langer op z’n plek kan houden. Het gaat dan op verschillende plaatsen in je huid zitten en dit zorgt vervolgens voor cellulite.

Een paar anti-cellulitetips die het proberen waard zijn:

Nieuwe, sterke cellen bouwen.

Dit doe je door voedsel te eten waarin lecithine zit. Denk aan: soja, eieren, spinazie, pinda’s, appels, bloemkool en aardappelen. Nog een schepje erbovenop doen? Gooi dan ook producten als Aloë Vera, basilicum, cederhout, tijgerkruid, venkel, gember, grapefruit, druivenpitten, munt, granaatappel en allerlei soorten thee in je boodschappen mandje.Jiggle that fat.

Eet gezonde vetten: lijnzaadolie, olijfolie, verschillende zaden en koudwater vissen (denk aan: zwarte kabeljauw en zalm). De vetten in deze voedingsmiddelen trekken water aan waardoor gedehydrateerde cellen zich herstellen en toekomstige uitdroging tegengaan. Dit is belangrijk, omdat zogenoemde ‘waterdichte cellen’ een algehele betere gezondheid van de huid stimuleren. Hierdoor is de beschadiging van de huid vele malen minder en ontstaat er dus minder snel cellulite. Ook ga je zo een slappe huid tegen.

Rekken en strekken.

Het is niet voor niets dat yoga-fanaat Jennifer Aniston een vlekkeloos lijf heeft. Flexibel zijn zorgt er voor dat je cellen veel gezonder blijven. ’s Ochtends en/of ’s avonds een goed partijtje rekken en strekken zorgt er dus voor dat cellulite minder kans krijgt. Een tripje naar de sportschool zo nu en dan kan natuurlijk ook geen kwaad.

Striae

Nog zo’n fijn verschijnsel. Gelukkig kun je ook hier het nodige tegen doen. Het meest effectieve is volgens Dr. Murad een goede peeling op een droge huid (dus niet onder de douche). Gebruik een body brush of exfoliërende handschoenen en verwijder zo door middel van ronddraaiende bewegingen dode en stervende cellen.  Hiermee verhoog je  de bloedstroom naar de ‘getroffen gebieden’ en stimuleer je je lichaam om giftige stoffen snel uit je lichaam weg te bonjouren.

Andere Leuke Fashion Artikelen:

  1. Tips voor Afvallen en Afslanken